mandag den 20. oktober 2014

ELLE Decoration

Jeg vil lige slå et slag for mit ubesejrede yndlingsmagasin. ELLE's lillesøster: ELLE Decoration. Når man tænker over navnet, minder det faktisk lidt om bloggens her's! Decoration og Art. Magasinet ligger hvertfald også op til at indretning er mere end møbler, tæpper og kunstgenstande. eksempelvis er der altid tre sider cirka, hvor tre forskellige danskere (ikke alle lige kendte) viser lidt af deres hjem og snakker lidt om hvad indretning betyder for dem!

Ethvert boligmagasin med en anelse selvrespekt viser naturligvis boligreportager, og ED formår gang på gang at finde nyskabende og interessante boliger at fremvise (selvom indretningen ikke altid lige er min smag (-; ). 
Engang viste de billeder fra en italiensk lejlighed, ret stor, som praktisk talt var ret rum. Nogle var som følge heraf brugt til flere forskellige ting, og det var virkelig gennemført! Her er et lille smukig:

Derudover elsker jeg siderne, som viser fine tapeter, små ting at lave stilleben eller nye møbler etc.
Trods jeg ikke er typen, som elsker tapet, så synes jeg, at tapetsiderne er overmåde fine og inspirerende med alle mønstrene og farverne, som altid passer lige til årstiden!

Forsiderne er altid utrolig flotte, og de er lavet af et lidt anderledes materiale. Det er sådan lidt mat og blødt i det, så slet ikke som "normale" blades glatte og skinnende forsider. Jeg synes, det skaber en lidt eksklusiv følelse, når man sidder med bladet ;-) Men som resten af bladet er forsiderne også ret gennemførte, med flotte farve og pæne ting.
Her er et par af mine yndlingsforsider:

Netop nu er der faktisk et nyt magasin på gaden, og jeg skulle hvertfald lige ned og have fat i det i søndags, så jeg kunne nyde den sidste dag af ferien med the, indedørshygge og rar læsning (Forresten får man et ELLE blad med (som heller ikke er til at kimse af!) i købet - 2 blade for 1 blads pris! Win!)!

Læser I selv ELLE Decoration, eller har I tips til andre gode indretningsmagasiner?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...