lørdag den 8. februar 2014

Finders Keepers - Illustrationer

I efteråret var vi til Finders Keepers i Aarhus. Det var virkelig hyggeligt, og der var så mange finde ting!
I dag har jeg ryddet lidt op, og fandt derfor en masse visitkort! Der var en del forskellige slags, og jeg har samlet dem til et indlæg om flotte illustrationer og lidt keramik!

Deadliving
Virkelig fine "tegninger" af diverse kranier. Man kan tydligt se de omhyggelige streger, og illustrationerne fås i en del forskellige farver. 

Frohline 
Finurlige små illustrationer.


 Liise Wickström
Andre illustrationer kan ses på hendes Facebookside.
Flotte og anderledes tegninger af forskellige hoveder. Gå ind og find hendes side på facebook, der er mange andre flotte enkle illustrationer! Som en lille sidebemærkning hedder ovenstående "Triathlon" - kan I se svømmebrillerne, cykelhjelmen og svedbåndet?

Palegrain
Virkelig flotte fotografier og "illustrationer" (dem på de to nederste billeder). Jeg synes virkelig, at de nederste to her er utrolig flotte og anderledes, men man skal dog tage højde for farvernes krav på opmærksomhed, når man indretter et rum med dem!

Gielov
Virkelig anderledes men også flotte illustrationer!

Sabine Skafsgaard 
Lidt mere legende illustrationer, med fokus på lige streger og pastel farver. 

Christina Haxholm
Utrolig flotte illustrationer! Både nogle med mange farver og skarpe kontraster, men også andre i mere nedtonede farver og med naturpræg.

 Lærke Langballe
Pænt keramik! Jeg var meget tæt på at købe et anden sorterings fad på markedet, men måtte huske på, at jeg ikke havde plads til det. Men pænt er det helt bestemt, og der er mange andre flotte ting på hendes hjemmeside! Forresten kan man jo bruge de nederstevaser til både lys og blomster!

 Stine Høj Illustrationer
Andre illustrationer kan ses på hendes Facebookside.
Flotte og enkle men dynamiske illustrationer i sort og hvid. Helt bestemt et kig værd, og så passer de jo ganske godt ind i et enkelt indrettet rum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...