tirsdag den 10. december 2013

Kalenderlys

Kalenderlyset er sådan en hyggelig tradition, synes jeg. Det skaber lidt hygge med den lille flamme, som tæller ned hver dag indtil d. 24. december.
Dog er der en hulens masse forskellige, og man kan jo pynte dem på så mange fine fine måder. Selvom det er ved at være lidt sent har jeg her fundet nogle eksempler på lidt anderledes og flotte kalenderlys.
Derudover beklager jeg at bloggen står ret stille for tiden. Både Sofie og jeg har ret travlt, så det er på ingen måde, fordi vi ikke vil blogge - så hvis tiden var der...!

Dette er virkelig fint, hvis man (som jeg) aldrig når at følge med som dagene går - find det her 
Desuden synes jeg, at det er virkelig fint, at man selv skal/kan tælle ned!

 Dette er blot et godt eksempel på, at man slet ikke behøves at pynte særlig meget. Dog skaber det lidt hygge, hvis der er lidt grønt på bordet, synes jeg. Find det her

Det her lys er ret anderledes, virkelig flot dekoreret, og så ser det ikke ud til, at det skal brænde i vildt lang tid hver dag! Dejligt i en travl hverdag. Find det her

Det sidste lys er fra et mærke jeg har blogget om før, nemlig lige her. Kalenderlyset er om muligt endnu finere, og jeg ville sådan ønske, at det stod hjemme hos mig. Det gør det desværre ikke.
Men hvem har sagt at det er for tidligt/sent at købe et kalenderlys til næste års jul? ;-)
Hvad med jer - hvilket slags kalenderlys har I, hvis I overhovedet har noget?

Hov forresten: Bloggen har rundet de 1111 sidevisninger! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...